Isolering Gävle

Professionell isolering i Gävle

Har du problem med en hög elräkning? Det senaste året har fått många privatpersoner, BRF:er, fastighetsägare och företag att se över vilka alternativ som finns tillgängliga att sänka kostnaderna för uppvärmning och energi. 

Ett bortglömt sätt att göra detta på är att välja oss för en professionell isolering av tak och vind. Genom detta kan du som privatperson sänka dina årliga kostnader med närmare 5000 kronor.

Det handlar om en investering som redan efter något år betalar av sig och där du kan börja räkna hem pengarna - samtidigt som du också får ett boende med ett friskt, fräscht och behagligt inomhusklimat. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på isolering!

Kontakta oss

energiklass isolering Gävle
isolering

Isolering gör skillnad för din plånbok 

Varm luft stiger uppåt. Släpper du en ballong fylld med varmluft kommer denna att stiga mot taket. Samma princip gäller för den värme du har i hemmet. Du tycker att det är kallt inomhus och vrider upp temperaturen - något som gör att den varma luften också stiger mot taket. 

Problemet man ser hos många är att taket inte håller tätt. Den varma luften åker ut genom springorna - och kall luft pressas samtidigt in. Att du som villaägare höjer temperaturen inomhus har en föga effekt i det långa loppet - och likaså att du tar en stor investering i att byta energikälla till 
exempelvis bergvärme. Ett tak som inte håller tätt innebär att du eldar för kråkorna. 

Genom att anlita oss för en isolering i Gävle så får du ett tak som garanterat håller värmen kvar i din bostad och där du genom detta hela tiden kan styra kring vilket klimat du vill ha inomhus - och där du samtidigt också sparar pengar. 

Kostnadsfri besiktning - vilka åtgärder ska vidtas? 

En isolering i vår regi sker alltid som frukten av en noggrann planering som i sin tur baseras på en besiktning. Vad ska göras, vilka problem finns och hur ska vi på bästa sätt kunna åtgärda dessa? 

En besiktning utgör alltid startskottet för ett projekt med isolering i Gävle och hos oss är denna besiktning också kostnadsfri.

Du som villaägare kan, helt enkelt, kontakta oss för en besiktning där vi åker hem till dig, inspekterar vind och tak och utför olika mätningar för att säkerställa vilket skick det har - och vilka åtgärder som krävs.

För oss är detta en självklarhet: du ska först och främst veta om huruvida ditt tak eller din vind har problem - och därefter också kunna fatta beslut om framtida ingrepp och åtgärder. 

Isolering med cellulosa ger fördelar 

I samband med att du anlitar oss för en isolering i Gävle så kan vi även se över andra detaljer som kan behöva åtgärdas på din vind. Två vanliga problem som kan upptäckas i samband med den initiala besiktning handlar om fukt- och mögelskador. 

Finns dessa problem så är det också viktigt att man åtgärdar dessa innan arbetet med isoleringen sker. Vi använder oss av olika metoder för detta - bland annat ozon - och kan säkerställa att området blir friskt och fräscht igen. Både mögel och fukt påverkar inomhusklimatet och kan dessutom försvaga konstruktionen i huset. Vi kan även se över orsaken till detta och erbjuda hjälp med exempelvis ventilation på vinden. 

Isoleringen sker med cellulosa som material. Cellulosa tillverkas av återvunnet tidningspapper - vilket innebär ett bra val för miljö och klimat - och det är ett material som har extremt många uppsidor. Dels så är det prisvärt, dels så har det lång livslängd, dels så håller det värmen på ett riktigt bra sätt - och dels så stänger det ute fukt samt håller skadedjur på avstånd. En annan fördel är att cellulosa är brandsäkert. 

Vi är certifierade för att utföra isolering med cellulosa och erbjuder alltid ett fackmannamässigt jobb där fokus ligger på att leverera kvalitet in i minsta detalj. Vi hjälper dig att sänka kostnaderna - och höja levnadsstandarden.

Dina lokala experter på isolering
Kontakta oss