Isolering Uppsala

Professionell hjälp med isolering i Uppsala 

Hur mår egentligen din villa i Uppsala? Brottas du med skyhöga kostnader för uppvärmning? Kan du som fastighetsägare sänka dina kostnader utan att betala för mycket pengar? Vi är ett företag som erbjuder professionell hjälp med isolering i Uppsala och vi kan hjälpa dig oavsett om du är en privat villaägare, en BRF eller ett företag. 

Genom att anlita oss så börjar du i rätt ände. Det spelar ingen roll vilken typ av uppvärmning du har i din villa - eller i era fastigheter. Så länge taket inte håller tätt så kommer den varma luften att åka ur och med detta kommer också de höga kostnaderna som ett brev på posten. 

 

Kontakta oss

energiklass isolering Uppsala
isolering Uppsala

Anlita oss för en isolering i Uppsala 

Varm luft åker uppåt. Det är de flesta väl medvetna om. Trots denna vetskap så tänker man aldrig på att taket kommer att vara det yttersta skyddet för att behålla varmluft inomhus. Man tänker sig ett tak som ett skydd mot regn och snö, men faktum är att det även blir viktigt för att skapa en behaglig inomhusmiljö - och för att sänka kostnaderna för uppvärmning. En isolering av ett tak eller en vind kan göra en enorm skillnad - både för inomhusmiljön och för plånboken. 

Man brukar kunna räkna med att en villaägare kan tjäna upp till 5000 kronor årligen på att låta isolera tak och vind. Det handlar dessutom om en ganska låg initial kostnad som börjar löna sig redan från dag ett. Väljer du oss för en isolering i Uppsala så väljer du också en seriös, kunnig och effektivt partner som alltid strävar efter långsiktiga samarbeten. Vi efterlämnar ett högkvalitativt resultat som står emot tidens tand - och du kan med detta räkna hem pengarna, både nu och i framtiden. 

Gratis besiktning inför en isolering 

Inför ett projekt med isolering så är det viktigt att säkerställa vilka problem som finns och vilka typer av åtgärder som behöver vidtas. En besiktning utgör startskottet för en isolering och för planeringen av en sådan.

Hos oss är besiktningen i fråga gratis: du kontaktar oss och vi kommer hem till för att mäta energiförluster samt för att okulärt inspektera vind och tak. I samband med detta kan också andra problem - mögel och fukt, exempelvis - upptäckas. Om så är fallet så kan vi även hjälpa dig att åtgärda dessa och genom det säkerställa att du i framtiden får ett friskt och fräscht hem att leva i. 

Isolering med cellulosa 

Isoleringen sker effektivt och utan misstag. Vi arbetar alltid fokuserat och där vi - som en följd av vana, erfarenhet och utbildning - alltid kan levererar kvalitet in i minsta detalj. 

Vi är certifierade för Behörig Lösullsisolering och det innebär att vi också är specialiserade på att använda cellulosa som material. Cellulosa är överlägset på att hålla värme och på att hålla fukt borta. Dessutom är det ett miljövänligt material som både är brandsäkert och väldigt prisvärt. 

Vi kan hjälpa dig att sänka kostnaderna för uppvärmning och på köpet också erbjuda dig ett bättre inomhusklimat. Detta till ett riktigt bra pris. Välkommen! 

Isolering med många starka egenskaper

Cellulosaisoleringens egenskaper är mångsidiga och passar väl i olika typer av utrymmen, inklusive vindar, ytterväggar och golvbjälklag, oavsett om det handlar om tilläggsisolering eller nyproduktioner.

Dessutom utmärker sig Cellulosaisolering på flera andra områden: När det kommer till ljudisolering, såsom i golvbjälklag och mellanväggar, visar cellulosaisolering mycket bra prestanda genom att effektivt dämpa ljud och förbättra akustiken.

Vill du skapa en bra inomhusmiljö inomhus så råder vi dig att anlita oss för isolering i Uppsala.

Cellulosaisolering är också brandsäkert då det inte smälter vid brand utan endast kolnar på ytan, vilket gör det till ett säkert val för olika byggnadsmiljöer.

Mycket resistent mot fukt

Fuktresistens är en annan viktig egenskap hos isoleringsmaterial, och här excellerar Cellulosaisolering med sin förmåga att hantera fukt genom att binda och avge det på ett optimalt sätt. Dess motståndskraft mot mögel och förmultning gör det till ett överlägset alternativ jämfört med mineralull.

Cellulosaisolering är också effektivt när det gäller att isolera mot både kyla och värme. Genom att fylla ut varje hörn och skrymsle i utrymmet och sakna skarvar ger det en högpresterande isolering som är särskilt värdefull i kalla klimatförhållanden, som i Uppsala och hela mellersta och norra Sverige.

Isolering Uppsala – några fördelar med cellulosaisolering:

Är ditt hus eller din fastighet i behov av uppdaterad isolering? Välkommen att kontakta oss idag, vi är ledande inom modern isolering i Uppsala.

Dina lokala experter på isolering
Kontakta oss