Isolering Västerås

Isolering Västerås - vi isolerar din vind 

Hur mår egentligen ditt hus i Västerås? Många villa- och fastighetsägare brottas idag med höga kostnader för uppvärmning. Elpriserna når ständigt nya höjder och många ser kostsamma investeringar som det enda botemedlet. Faktum är att man i många fall kan komma långt med att se över hur energiförlusterna i en fastighet ser ut. 

Vi har lång vana av isolering i Västerås och kan genom vår professionalism hjälpa dig att sänka energikostnaderna. Att investera i exempelvis bergvärme är bra, men det spelar ingen roll om värmen som kommer av den energikällan direkt åker ut genom taket.

Med en fackmannamässigt utförd isolering i Västerås ser vi till att värmen stannar kvar på insidan av huset, att den kalla luften stängs ute och att du genom detta också får ett behagligt klimat att vistas i. Samtidigt som dina kostnader sjunker. 

 

Kontakta oss

energiklass isolering Västerås
isolering

En vattentät process ger ett perfekt resultat 

Vi arbetar utifrån ett upplägg som minimerar risken för både misstag och missförstånd. Anlitar du oss för isolering i Västerås så genomför vi först en grundlig besiktning av tak och vind hemma hos dig. Den besiktningen är gratis och du kan själv välja att gå vidare i processen då du mottagit vårt utlåtande kring skicket på vind- och tak samt vilka åtgärder som rekommenderas.

Åtgärder som även kan inkludera exempelvis sanering av mögel och fukt - två vanligt förekommande problem på vinden som dels kan skada husets konstruktion, men som även kan leda till sjukdomar som astma och olika allergier. Att sanera bort mögel i samband med en isolering ger dig ett friskt och fräscht inomhusklimat. 

Vi isolerar med cellulosa 

Själva isoleringen sker med cellulosa, ett material som tillverkas av återvunnet tidningspapper och vars egenskaper är svårslagna då det kommer till isolering. Att man återvinner innebär också att materialet är miljövänligt och bra för klimatet. Vi som företag - och samtliga anställda - är också certifierade för Behörig Lösull, något som innebär att du som kund alltid kan lita på att ett kvalitativt och fackmannamässigt jobb utförs i samband med att du anlitar oss. Cellulosa har några fördelar värda att nämna och dessa ser ut som följer: 

  • Klimatsmart 
  • Kostnadseffektivt
  • Hållbart 
  • Brandsäkert 
  • Håller värmen 
  • Fuktsäkert 
  • Minimerar risken för skadedjur 

Referenser - verifiera vår kvalitet 

En stor del av vår verksamhet bygger på långsiktiga samarbeten. Vi vill att våra kunder ska återkomma till oss nästa gång de behöver hjälp med isolering i Västerås eller rådgivning kring detta. Och, vi vet även att nöjda kunder är viktiga sett till att få nya kunder. En nöjd kund rekommenderas oss vidare och detta ger ringar på vattnet. 

Oavsett vilket typ av uppdrag vi anlitas för så lägger vi ner ett lika stort fokus på att leverera ett högkvalitativt resultat.

Genom åren har vi, i och med detta, också skaffat oss en massa nöjda kunder och referenser som är villiga att rekommendera oss vidare. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Givetvis med en förhoppning om att även du i framtiden blir en av våra nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare till andra. 

Dina lokala experter på isolering
Kontakta oss