Om oss

Experter på all isolering 

Välkommen till Isolerab. Vi är experter på all typ av isolering och vi erbjuder våra tjänster över stora delar av mellersta Sverige - Stockholm, Uppsala, Borlänge, Västerås och Gävle - och kan hjälpa både privatpersoner, företag och fastighetsägare med skräddarsydda lösningar för att sänka energikostnaderna. 

Isolering handlar primärt om just det. Genom att anlita oss för en isolering av exempelvis vinden så kan du som villaägare spara in ungefär 5000 kronor årligen. Detta genom att ett energiläckage täpps till. Ser man till detta så handlar det om ganska många sköna kronor på sikt. 

Många väljer att se över exempelvis bergvärme som ett alternativ. Det är jättebra, men alla kalkyler bygger också på att huset - primärt taket - håller tätt. Oavsett vilken energikälla du har i din villa så kommer du att elda för kråkorna om ditt tak hela tiden släpper ut den varma luften och låter kall luft komma in. Det är logiskt och det är också därför en isolering är ett riktigt bra första steg att ta om du vill sänka dina energikostnader. 

Lång utbildning och kunnig personal

Vi har i dagsläget 41 personer anställda och vi strävar alltid efter att expandera och växa ytterligare. All vår personal är utbildad och kunnig inom isolering och alla frågor som kommer med detta område. 

Att vi är certifierade för Behörig Lösullsisolering är en garant för att vi alltid erbjuder fackmannamässigt utförda jobb i enlighet med de lagar och regler som finns. 

TjänsterIsolering Tjänster

Nöjda kunder och referenser 

Vi arbetar alltid för att skapa nöjda kunder och för att personer som anlitar oss ska återkomma i framtiden. Det finns inga genvägar för detta: hårt fokuserat jobb till ett rimligt pris är det som gäller. 

Ett kvitto på att vårt sätt att arbeta bär frukt är att vi har en massa referenser. Du som funderar på att anlita oss får mer än gärna kontakta någon av dessa för att få en bättre bild av vilka vi är, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig.

 En referens är en trygghet för dig - och ett kvitto för oss att vi utfört ett bra jobb. Givetvis hoppas vi att även du blir en av dessa i framtiden. Välkommen att kontakta oss redan idag! 

Vänd dig till oss för allt inom isolering
Kontakta oss