Isolering Stockholm

Isolering Stockholm - kontakta oss redan idag 

Hur mår egentligen din villa i Stockholm - och hur mycket pengar betalar du i onödan? Frågan är relevant sett till att många villaägare idag ser att kostnaderna - som en följd av det höga elpriserna - för uppvärmning och energi börjar bli svåra att hantera. 

Genom att investera i exempelvis bergvärme och andra energikällor hoppas man kunna sänka de månatliga kostnaderna. Tanken är god, men i många fall så börjar man i helt fel ände. I just detta fall bör man titta uppåt och se över skicket på taket. 

Med hjälp av isolering av din villa i Stockholm kan du minska dina energikostnader, få en ökad komfort inomhus - mindre kalldrag och behagligare temperatur - och få detta till ett rimligt pris. Vi arbetar alltid effektivt och till rimliga priser. Målet är att skapa nöjda och återkommande kunder och för detta finns inga genvägar. Välkommen! 

 

Kontakta oss

energiklass isolering Stockholm
isolering Stockholm

En isolering ger ett tätt tak 

Varm luft åker uppåt. Även om du investerar i en effektivare energikälla - som bergvärme - så kommer den varma luften att åka ut genom ett tak som inte håller tätt. Det är logiskt, men många har inte en tanke på att man genom en isolering i Stockholm kan komma att spara enorma summor. 

En isolering av tak och vind kan ge dig som villaägare ett minskat tapp av energi motsvarande 15 % - vilket i rena pengar kan översättas till ungefär 5000 kronor årligen. Det ger dig 20.000 kronor mer i plånboken efter 4 år - och sedan är det bara att fortsätta att räkna hem pengarna. 

Genom att börja i rätt ände kan du komma att få ner dina kostnader och samtidigt också få ett behagligt inomhusklimat där den varma luften stannar inomhus. Du slipper, helt enkelt, elda för kråkorna. 

Fördelar med en isolering i Stockholm

En isolering i vår regi sker enligt en välbeprövad och noggrant framtagen mall där vi först erbjuder en gratis besiktning till dig som kund. Vid denna besiktning så ser vi över skicket på vinden och genomför olika mätningar. Vi kan även upptäcka exempelvis fuktskador eller problem med mögel - och hjälpa dig att åtgärda detta innan en isolering sker. 

Isoleringen sker med cellulosa och det är ett kostnadseffektivt och miljövänlig material som är överlägset på att hålla värme. Att det dessutom är brandsäkert och håller skadedjur på avstånd är två andra fördelar. Cellulosa stänger även ute fukt samt isolerar mot ljud - något som definitivt kan vara fördelaktigt om man bor i Stockholm. 

Dina lokala experter på isolering
Kontakta oss