Isolering Örebro

Isolering Örebro - professionell hjälp in i minsta detalj 

Vi erbjuder professionell hjälp med isolering över hela Örebro med omnejd och kan hjälpa både villaägare, BRF:er, fastighetsägare och företag att komma till bukt med denna viktiga - men bortglömda - fråga. Ser man till kostnaderna för energi och uppvärmning kan en hög räkning ofta kopplas till ett energiläckage från taket. 

Många börjar i fel ände. Det spelar ingen roll vilken uppvärmning du har och hur pass stora investeringar du gör - har du ett tak som inte håller kvar värmen inomhus så blir åtgärderna förgäves. 

Genom att anlita oss för en professionell isolering i Örebro garanteras du en lägre kostnad för energi - och får på köpet också en frisk och behaglig inomhusmiljö. 

Kontakta oss

energiklass isolering Örebro
isolering Örebro

Gratis besiktning innan en isolering i Örebro 

En viktig del av vårt arbete med isolering är att du som kund erbjuds en gratis besiktning. För oss är det en självklarhet. Vi inspekterar vind och tak noggrant och ser över vilka problem som finns - och vilka åtgärder som behöver vidtas. Du som kund väljer sedan om du vill gå vidare med oss för din isolering i Örebro. 

Inför en isolering kan även andra åtgärder behöva vidtas. Inte sällan kan mögel- och olika fuktskador synas på en vind.

Vi har lång vana av att sanera och åtgärda dessa problem och kan även exempelvis hjälpa till med att skapa en bättre ventilation där luften cirkulerar på ett tydligare sätt. Utöver detta så kan vi även hjälpa dig med mer praktiska detaljer på vinden där du exempelvis kan skapa bättre förvaringsutrymmen och annat. 

Vi använder cellulosa vid isolering 

Isoleringen och arbetet med detta sker effektivt som en följd av att lång vana och gedigen utbildning. Vi är ett företag med certifiering för Behörig Lösullsisolering och detta innebär att vi får arbeta med exempelvis cellulosa som material. 

Just cellulosa är ytterst tacksamt att använda för isolering då det dels är överlägset på att hålla kvar värme - men där även andra positiva aspekter och fördelar finns. Cellulosa är exempelvis riktigt bra mot fukt, det är brandsäkert och det håller dessutom skadedjur borta. Att man tillverkar cellulosa genom att återvinna gammalt tidningspapper gör det även till ett miljövänligt material - vilket givetvis är väldigt positivt. Miljöfrågan är något vi brinner för och vi vill alltid gå i bräschen för en bättre värld.

Helhetstjänst 

När du anlitar oss för en isolering i Örebro kan vi även hjälpa till med att se över andra saker som kan behöva åtgärdas på din vind. Vanliga problem är bland annat fukt- och mögelskador. Vi tar även fram en skräddarsydd lösning för isolering med cellulosa som på bästa möjliga sätt ser till att sänka dina energikostnader och skydda huset mot kyla och fukt.

Isolering med cellulosa är en garant för en bättre inomhusmiljö och en lägre kostnad för uppvärmning och energi. Vi arbetar metodiskt och fokuserar på de små detaljerna. Det gör att helheten blir komplett och att du som beställare i slutändan får den friska, fräscha och täta vinden du eftersträvar. 

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in en tid för en besiktning av ditt tak och din vind i Örebro. Vi hjälper dig att sänka kostnaderna. Välkommen! 

Dina lokala experter på isolering
Kontakta oss